Optolight öppnar upp nätverksavdelning för att stötta kunder i norra Sverige

Optolight Networks är namnet på den nya avdelningen och kommer erbjuda branschledande fiber- och nätverkslösningar till kunder och partners. Som en pålitlig partner inom fiberoptik, datakommunikation och subkanalisering bygger vi idag långvariga relationer. Vi har lyssnat på våra kunder och med en ökad efterfrågan i att kunna hjälpa till längre i värdekedjan är detta ett naturligt steg i utvecklingen.

En av våra främsta fördelar är vår närvaro över hela Norr- och Västerbotten. Det ger oss möjligheten att erbjuda fjärrstyrning och snabb hjälp direkt på plats. Vi är övertygade om att vår närhet till kunderna kommer att göra en avgörande skillnad och bidra till att effektivisera deras nätverksinfrastruktur.
Mattias Lidström, är laddad för denna nya satsning: ”Det ska verkligen bli kul att bygga vidare på våra befintliga kundrelationer i och med detta. Vi är fast beslutna att leverera högsta kvalitet och skapa framgångsrika resultat tillsammans med våra kunder.”

Optolight ser fram emot att stärka vårt partnerskap med våra befintliga kunder och bygga vidare i det goda samarbetet. Läs vidare om vår utökade tjänst nätverk.

Optolight är en ledande aktör inom fiberoptik, datakommunikation och subkanalisering med en stark närvaro i norra Sverige. Vårt engagemang för teknik och service till våra kunder är grunden för vår framgång.

Författare av detta inlägg:

Mattias är verksamhetsansvarig hos Optolight, där han med sitt kompetenta ledarskap och sin djupa branschkunskap leder företaget mot framgång. Han har många år av erfarenhet i fältet, vilket ger honom insikt i teknikens utmaningar och möjligheter.

Fler inlägg

Teknikerna bakom framgångsrika fiber- och kopparnät

Teknikerna bakom framgångsrika fiber- och kopparnät

Vikten av pålitlig och snabb datakommunikation Idag är pålitlig och snabb datakommunikation avgörande, och valet av nätverksinfrastruktur spelar en kritisk roll. Fiber- och kopparnät är två grundläggande tekniker som används för att bygga dessa infrastrukturer. Båda...

Den osynliga infrastrukturen under stad och landsbygd

Den osynliga infrastrukturen under stad och landsbygd

Tillgången till snabbt och pålitligt internet en allt mer avgörande roll i våra liv. Oavsett om det handlar om distansarbete, online-utbildning eller underhållning är en stabil och snabb internetanslutning en grundläggande förutsättning. I centrum för denna digitala...