Optolight Networks välkomnar Erik Helsing som ny verksamhetsansvarig

Vi är glada över att meddela att Erik har anslutit sig till vårt team som verksamhetsansvarig på nya avdelningen Optolight Networks. Eriks ankomst markerar en spännande tid för företaget, där vi breddar vårt erbjudande inom datakommunikation & nätverk och utvecklar partnerskap med våra kunder.
Med tidigare erfarenhet från samarbete med Optolight, har Erik bakgrund och förståelse för företagets vision och kundbehov. Hans erfarenhet från IT-branschen är en värdefull tillgång för att bredda och förbättra våra tjänster.
Optolight har ett väldigt fint rykte i branschen. Jag hoppas kunna bidra med att hitta nya möjligheter till att driva företaget på deras fortsatta resa framåt, säger Erik.

I sin nya roll kommer Erik att ansvara för att utveckla verksamheten men också kunna gå in i kunduppdrag som konsult i IT- och digitaliseringsprojekt.
Med den kompetensbrist som råder i IT-branschen så tror jag att vi kan fylla en funktion med våra partners och fungera som en stöttepelare i deras leverans till verksamheten. När Erik inte arbetar ägnar han sig gärna åt familjen. Hans fritidsintressen kretsar mycket runt mountainbike och träning.

Vi ser fram emot vad Erik kommer att bringa till företaget och våra kunder. Kom gärna förbi eller kontakta oss för mer information om våra tjänster och Eriks roll i företaget.

Författare av detta inlägg:

Mattias är verksamhetsansvarig hos Optolight, där han med sitt kompetenta ledarskap och sin djupa branschkunskap leder företaget mot framgång. Han har många år av erfarenhet i fältet, vilket ger honom insikt i teknikens utmaningar och möjligheter.

Fler inlägg

Den osynliga infrastrukturen under stad och landsbygd

Den osynliga infrastrukturen under stad och landsbygd

Tillgången till snabbt och pålitligt internet en allt mer avgörande roll i våra liv. Oavsett om det handlar om distansarbete, online-utbildning eller underhållning är en stabil och snabb internetanslutning en grundläggande förutsättning. I centrum för denna digitala...

Datakommunikation: varför det är viktigt för ditt företag

Datakommunikation: varför det är viktigt för ditt företag

I en värld som alltmer präglas av digitalisering och teknologiska framsteg har datakommunikation blivit en grundpelare för företags framgång. Det handlar inte bara om att hålla sig uppkopplad, utan om att effektivisera verksamheten, förbättra säkerheten och vara...