Subkanalisering

I takt med att efterfrågan på snabbare och mer tillförlitliga datakommunikationstjänster ökar, blir det allt viktigare att säkerställa att fibernätets kapacitet är tillräcklig för att möta dessa krav. En metod för att möta dessa behov är subkanalisering, även kallat klenkanalisering, som Optolight erbjuder som en del av våra experttjänster.

Vad är subkanalisering?
Subkanalisering är en teknik som innebär att man delar upp ett fibernät i mindre kanaler för att öka kapaciteten och effektiviteten. Genom att installera flera dukter inuti en befintlig slang kan man skapa separata passager för kablar, vilket gör det möjligt att lägga till fler fiberkablar utan att behöva gräva upp marken eller installera nya rör.

Optolights subkanaliseringstjänster
Vi på Optolight är experter på subkanalisering och kan utföra detta med upp till 4 dukter 12/10 i en slang 40/32. Denna teknik möjliggör för oss att erbjuda en flexibel och kostnadseffektiv lösning för att öka kapaciteten i ditt fibernät, samtidigt som vi minimerar störningar och installationstid.

Vi är glada att berätta mer!
Om du är intresserad av att veta mer om hur subkanalisering kan hjälpa dig att förbättra ditt fibernät, tveka inte att kontakta oss. Vi kan ge dig mer information om hur denna teknik fungerar, vilka fördelarna är och hur den kan anpassas efter dina specifika behov och krav.

Din partner för att möta framtidens kommunikationsbehov
Vi förstår att snabb och pålitlig datakommunikation är avgörande för både företag och privatpersoner i dagens uppkopplade värld. Genom att erbjuda subkanalisering och en rad andra tjänster inom fiberinstallation och datakommunikation är Optolight väl rustade för att hjälpa dig att möta framtidens behov och säkerställa att ditt fibernät är redo för de utmaningar som kommer. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att optimera ditt fibernät och förbereda dig för en snabbare och mer tillförlitlig digital framtid.

Tveka inte att kontakta oss för just ert projekt, inget projekt är för stort eller för litet.

$

Erfarenhet

Mer än 20 års erfarenhet inom datakommunikation. 

$

Effektiva

Vi arbetar efter att ta fram kostnadseffektiva lösningar åt våra kunder.

$

Certifierade

Företaget är certifikat inom Robustfiber och även fibertekniker med CFT-certifikat.