Nätverk

Nätverk

Nätverket är idag en av varje organisations mest affärskritiska delar, och är centralt för att er verksamhet ska fungera, vad gäller åtkomst till både applikationer och system. Nätverket behöver vara stabilt, tillgängligt och säkert dygnet runt för alla, oavsett var man än befinner sig.

Hos Optolight är vårt huvudområde nätverk och datakommunikation. Vi erbjuder både helhetskoncept och delkoncept för att möta våra kunders behov. Vi har lång erfarenhet i branschen och en stark passion för att hjälpa våra kunder genom hela livscykeln så som planering, utveckling, implementation och underhåll av nätverkslösningar.

Vi erbjuder konsulttjänster, projektledning och arbetsledning inom nätverkslösningar. Vi arbetar ständigt med vårt erbjudande och kompetensutvecklar våra medarbetare inom området.  Vi vill leverera med kvalité och ser till att de projekt vi åtar oss genomförs med god leverans, rätt tid och budget.

Är ni intresserade av att veta mer om hur Optolight kan hjälpa er med era behov runt nätverkslösningar? Kontakta oss gärna för en kostnadsfri konsultation. Vi ser fram emot att diskutera hur vi kan hjälpa er att uppnå era mål och visioner med våra tjänster inom nätverk.

Ärmen på en fibertekniker

Tveka inte att kontakta oss för just ert projekt, inget projekt är för stort eller för litet.

$

Erfarenhet

Mer än 20 års erfarenhet inom datakommunikation. 

$

Effektiva

Vi arbetar efter att ta fram kostnadseffektiva lösningar åt våra kunder.

$

Certifierade

Företaget är certifikat inom Robustfiber och även fibertekniker med CFT-certifikat.