Fiberinstallation

Optolight är ett ledande företag inom fiberinstallation och kopparnät, med många års erfarenhet och en passion för att förse våra kunder med de bästa lösningarna för deras behov. Vi är experter på att projektera, dokumentera och installera fibernät och kopparnät, från start till färdig installation. Vår ambition är att överträffa dina förväntningar och förse dig med en snabb, effektiv och pålitlig tjänst.

Robustfiber-certifierade och CFT-certifierade fibertekniker
Vi på Optolight är stolta över att inneha certifikat inom Robustfiber, vilket innebär att vi följer branschens högsta kvalitetskrav och garanterar att ditt fibernät är både säkert och tillförlitligt. Flera av våra fibertekniker innehar CFT-certifikat (Certified Fiber Technician), vilket garanterar att de har den tekniska kompetensen och den senaste kunskapen inom fiberinstallation för att säkerställa att ditt projekt genomförs med högsta möjliga kvalitet.

Våra tjänster Optolight erbjuder en rad tjänster inom fiberinstallation och kopparnät, inklusive:

Projektering: Vi planerar och utformar fibernät och kopparnät för att uppfylla dina specifika behov och krav, oavsett om det gäller en ny installation eller en uppgradering av befintliga nätverk.

Dokumentation: Vi dokumenterar noggrant hela installationsprocessen för att säkerställa att du har all information du behöver för framtida underhåll, uppgraderingar eller felavhjälpning.

Installation: Våra erfarna fibertekniker installerar fibernät och kopparnät med precision och omsorg, för att säkerställa att ditt nätverk fungerar optimalt och uppfyller alla relevanta branschstandarder.

Service och underhåll: Vi erbjuder service och underhåll för ditt fibernät och kopparnät, för att säkerställa att det fungerar optimalt och att eventuella problem hanteras snabbt och effektivt.

Vill du veta mer om hur Optolight kan hjälpa dig med dina fiber- och kopparnätsbehov? Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina mål och visioner med våra experttjänster inom fiberinstallation och kopparnät.

Tveka inte att kontakta oss för just ert projekt, inget projekt är för stort eller för litet.

$

Erfarenhet

Mer än 20 års erfarenhet inom datakommunikation. 

$

Effektiva

Vi arbetar efter att ta fram kostnadseffektiva lösningar åt våra kunder.

$

Certifierade

Företaget är certifikat inom Robustfiber och även fibertekniker med CFT-certifikat.